Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αυτόκλητος «σωτήρας» του Mega ο Βρυώνης! - Μιλάει με τις τράπεζες αλλά αυτές δεν το ξέρουν!

tags :
Αυτόκλητος «σωτήρας» του Mega ο Βρυώνης! - Μιλάει με τις τράπεζες αλλά αυτές δεν το ξέρουν!
Υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί Κύπριο επιχειρηματία
Την ώρα που το Mega βρίσκεται στην κυριολεξία στην κόψη του ξυραφιού και οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το μέλλον τους ο Φίλιππος Βρυώνης εμφανίζεται ως αυτόκλητος σωτήρας.
Και μάλιστα όχι ακριβώς ο ίδιος όπως δηλώνει αλλά εκπροσωπώντας Κύπριο επιχειρηματία.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ο ίδιος κάλεσε εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega σε συνάντηση στην οποία παρευρίσκονταν και συνεργάτες του και τους ανακοίνωσε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Κύπριο επιχειρηματία (σ.σ. προφανώς σαν αυτούς που εμφανίζονταν στο Έψιλον και τους οποίους αναφέρει ως παρένθετα πρόσωπα στην εξώδικη καταγγελία που έχει κάνει στο ΕΣΡ ο κ. Μένιος Φουρθιώτης) για περιουσιακά στοιχεία του καναλιού (σήμα, ταινιοθήκη) και μάλιστα για το ενδιαφέρον αυτό είναι ενήμερες και οι τράπεζες.
Βεβαίως το bankingnews επικοινώνησε με στελέχη των δανειστριών τραπεζών οι οποίες δήλωσαν άγνοια για τέτοιου είδους ενδιαφέρον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βρυώνης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ισχυρίστηκε ότι θα προσλάβει και προσωπικό του Mega και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Κύκλοι της τηλεοπτικής αγοράς θεωρούν ότι η συγκεκριμένη κίνηση Βρυώνη αποτελεί ελιγμό εν όψει των αποφάσεων του ΕΣΡ για τις άδειες και τη μεγάλη πιθανότητα να μην εγκριθεί η άδεια για την εταιρία συμφερόντων του, την Ελληνική Τηλεοπτική που κατά τον εκπρόσωπό της κο Γιομπαζολιά «υπάρχει μία μετοχική σύνθεση σε αυτή την εταιρίας ο ένας μέτοχος είναι κυπριακής εταιρείας και πίσω από αυτήν βρίσκεται ένας άλλος μέτοχος κυπριακή εταιρείας και πίσω από αυτόν υπάρχει και ένα πρόσωπο»!!!
Φυσικά ακόμα κι αν ίσχυαν αυτά που λέει ο κ. Βρυώνης για το Mega θα έπρεπε οι τράπεζες να έχουν βάλει ειδική διαχείριση στο Mega ή να έχουν βγάλει στο σφυρί τα ενέχυρα.
Και αυτά μετά βεβαιότητας δεν μπορούν να γίνουν σε δύο εβδομάδες.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης