Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζουν στις 13:00 υπό τον Μητσοτάκη οι τομεάρχες της ΝΔ – Στο επίκεντρο εθνικά θέματα, Σκοπιανό, οικονομία

Συνεδριάζουν στις 13:00 υπό τον Μητσοτάκη οι τομεάρχες της ΝΔ – Στο επίκεντρο εθνικά θέματα, Σκοπιανό, οικονομία
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση στον απόηχο της υπόθεσης Novartis θα εξαπολύσει ο Κ. Μητσοτάκης
Συνεδριάζουν στις 13:00 σήμερα μετά το μεσημέρι οι τομεάρχες της ΝΔ υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ετοιμάζει μια ακόμα σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της σε μια σειρά από κρίσιμα εθνικά θέματα αλλά και στην οικονομία.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθούν όλα τα ανοιχτά και κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τις προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ, το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να κρατούνται στην Τουρκία, το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ με αφορμή και την αυριανή επίσκεψη του κ. Κοτζιά στη γείτονα αλλά και θέματα που άπτονται της πορείας της ελληνικής οικονομίας.
Επιπλέον, ο κ.Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους τομεάρχες του κόμματος του για τα αποτελέσματα των επισκέψεων του σε ΗΠΑ και Κατάρ όπου είχε σειρά σημαντικών επαφών και συναντήσεων ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και για την υπόθεση της Novartis και τα όσα έγιναν χθες στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης.
Ο κ.Μητσοτάκης θα βάλει κατά του πρωθυπουργού για τη διγλωσσία που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης όσον αφορά κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό και το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ θα υποστηρίξει πως τελειώνει ο χρόνος της κυβέρνησης και ότι το μόνο που κρατά μαζί τους Τσίπρα – Καμμένο είναι η διατήρηση της καρέκλας και της εξουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης