Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο σφυρί ακίνητα της «Leonidas» - Στα 3,2 εκατ ευρώ η πρώτη τιμή προσφοράς

tags :
Στο σφυρί ακίνητα της «Leonidas» - Στα 3,2 εκατ ευρώ η πρώτη τιμή προσφοράς
Η κ. Κεστεκίδου, η οποία κατέχει το 41% της γνωστής αλυσίδας με έδρα το Βέλγιο και αρκετά καταστήματα και στην Ελλάδα, δεν έχει προσέλθει στις τράπεζες για να τακτοποιήσει τα δάνεια της ύψους 5 εκατ. ευρώ
Στο σφυρί βγάζουν σήμερα ακίνητο της βασικού μετόχου της σοκολατοποιϊας Leonidas, Βασιλική Κεστεκίδου, οι πιστώτριες τράπεζες.
Η κ. Κεστεκίδου, η οποία κατέχει το 41% της γνωστής αλυσίδας με έδρα το Βέλγιο και αρκετά καταστήματα και στην Ελλάδα, δεν έχει προσέλθει στις τράπεζες για να τακτοποιήσει τα δάνεια της ύψους 5 εκατ. ευρώ.
Έτσι βγαίνει στο «σφυρί» μια ολόκληρη πολυκατοικία, ιδιοκτησίας της οικογένειάς της, στο Kαλαμάκι. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 21 Mαρτίου και περιλαμβάνει οκτώ διαμερίσματα και 26 θέσεις πάρκινγκ.
H τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 3,21 εκατ. ευρώ και 238.000 ευρώ αντίστοιχα, με επισπεύδουσες τις Eurobank Private Bank Luxembourg και την Eurobank Ergasias. Tο ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 300.000 ευρώ.
Η «Leonidas» ιδρύθηκε το 1913 όταν ο νεαρός ζαχαροπλάστης Λεωνίδας Κεστεκίδης, συμμετείχε στη Διεθνή έκθεση της Γάνδης κερίδζοντας το χρυσό βραβείο για τα σοκολατένια γλυκά του.
Σήμερα οι λάτρεις της σοκολάτας απολαμβάνουν περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη πραλίνας σε όλο τον κόσμο, από τις Βρυξέλλες έως τη Νέα Υόρκη και από το Παρίσι ως το Χονγκ Κονγκ.
 
Άγονος ο πλειστηριασμός για τα ακίνητα του Γρανίτσα
 
Άγονος αναδείχτηκε ο πλειστηριασμός για τις τρεις μεζονέτες του Γιάννη Γρανίτσα του άλλοτε ισχυρού άντρα της ΑΕΚ, στην Εκάλη, με πρώτη τιμή εκκίνησης το 1,5 εκατ. Ευρώ.
Οι μεζονέτες βγήκαν στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 500.000 ευρώ περίπου, η κάθε μία, οφειλές προς την Alpha Bank συνολικού ύψους 240.000 ευρώ.
Το οικόπεδο περιλαμβάνει μία παλιά μεζονέτα και δύο καινούργιες, εκ των οποίων καθεμία έχει εμβαδόν 300 τ.μ. περίπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης