Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καλαντζόπουλος (πρόεδρος Philip Morris): Εμπιστευόμαστε την Παπαστράτος και την Ελλάδα – Γι’ αυτό επενδύουμε κεφάλαια

Καλαντζόπουλος (πρόεδρος Philip Morris): Εμπιστευόμαστε την Παπαστράτος και την Ελλάδα – Γι’ αυτό επενδύουμε κεφάλαια
Από το 2003 μέχρι σήμερα έχει κάνει επενδύσεις 1 δισ. ευρώ
Η Philip Morris εμπιστεύεται την Ελλάδα, αλλά και την Παπαστράτος, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Philip Morris International, κατά τα εγκαίνια της μονάδας στον Ασπρόπυργο, για την παραγωγή θερμαινόμενων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS.
Έτσι, μετά από 87 χρόνια, η εταιρεία Παπαστράτος, σταματά να παράγει τσιγάρα και εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή, αφού το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο αποτελεί πλέον το δεύτερο μόλις εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής των καινοτόμων καπνικών προϊόντων της Philip Morris International.
Οραματιζόμαστε ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο, ανέφερε ο Καλαντζόπουλος, τονίζοντας ότι στόχος είναι να πειστούν όλοι οι ενήλικες καπνιστές που σκοπεύουν να συνεχίσουν το κάπνισμα να στραφούν σε μη καιόμενα προϊόντα το συντομότερο δυνατό (Smoke free products).
Ο κ. Καλαντζόπουλος δήλωσε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Παπαστράτος.
Από το 2003 μέχρι σήμερα έχει κάνει επενδύσεις 1 δισ. ευρώ.
Επίσης, η επένδυση, ύψους 300 εκατ. ευρώ, που ανακοινώθηκε πριν από μόλις 11 μήνες, περιλαμβάνει την πλήρη μετατροπή του εργοστασίου, την κατασκευή 3 νέων κτηρίων στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, συνολικής επιφάνειας 15.000 τ.μ., την εγκατάσταση 2 νέων γραμμών επεξεργασίας καπνού και 10 νέων γραμμών παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού καθώς και τη δημιουργία 400 άμεσων θέσεων εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης