Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άμεσα μέτρα κατά της βίας και επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ζητά η Nova

tags :
Άμεσα μέτρα κατά της βίας και επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ζητά η Nova
Άμεσα μέτρα κατά της βίας και επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ζητά η Nova
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου η συνάντηση της Nova με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, όπως είχε ζητήσει η συνδρομητική πλατφόρμα με επιστολή της από την Πέμπτη 15 Μαρτίου και με κύριο ζητούμενο την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η Nova τόνισε στον υφυπουργό Αθλητισμού ότι η Super League συνεχίζει να τηρεί ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος και την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επιστολή της προς τη Nova η Super League αναφέρει ότι "… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…" και σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής 11 Μαρτίου ισχυρίζεται ότι "…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)".
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Nova ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των φαινομένων της βίας τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν απομακρύνει από τα γήπεδα τους υγιείς φιλάθλους καθώς και να σταματήσει, επιτέλους, το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών από την Super League στην Αστυνομία.
Τέλος, ο Δ/νων Σύμβουλος της Nova κ. Πάνος Παπαδόπουλος μετέφερε στον κ. Βασιλειάδη την αναγκαιότητα να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό, καθώς η διακοπή του, επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Super League.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης