Τελευταία Νέα
Οικονομία

Λιτότητα - Αυτοκίνητα πολυτελείας Volvo X40 Cross σε 7 μέλη του Προεδρείου της ΓΣΕΕ

tags :
Λιτότητα - Αυτοκίνητα πολυτελείας Volvo X40 Cross σε 7 μέλη του Προεδρείου της ΓΣΕΕ
Μάρκας Volvo X40 Cross των οποίων η τιμή ξεκινά από τα επίπεδα των 25.000 ευρώ
Την ώρα που η ανεργία βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, οι μισθοί έχουν καθηλωθεί σε χαμηλά επίπεδα και η εκ περιτροπής εργασία αποτελεί κυρίαρχη πρακτική η διοίκηση της ΓΣΕΕ φαίνεται ότι έχει τη δική της αντίληψη περί … λιτότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες στη ΓΣΕΕ αφίχθησαν επτά νέα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα μάρκας Volvo X40 Cross των οποίων η τιμή ξεκινά από τα επίπεδα των 25.000 ευρώ.  
Τα αυτοκίνητα αυτά κατά τις ίδιες πληροφορίες αγοράστηκαν από τη ΓΣΕΕ προκειμένου να τα χρησιμοποιούν επτά μέλη του Προεδρείου της συνομοσπονδίας μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος κ. Ι. Παναγόπουλος, ο ΓΓ κ. Ν. Κιουτσούκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Μουτάφης.
Η απόφαση για την αγορά αυτοκινήτων ελήφθη προκειμένου να αντικατασταθούν άλλα αυτοκίνητα τα οποία είχαν αγοραστεί προ πενταετίας και τα χρησιμοποιούσαν μέλη του προεδρείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά αυτοκινήτων έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το leasing το οποίο έχει ως συνέπεια τη φορολόγηση του προσώπου το οποίο κάνει χρήση του αυτοκινήτου.
Εν τω μεταξύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι με απόφαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας  το οποίο έχει συνταξιοδοτηθεί τοποθετήθηκε στην αμειβόμενη θέση του Προέδρου του ΙΝΕ Πελοποννήσου που εδρεύει στην Τρίπολη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης