Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Το μεγαλύτερο κακό που έχουν προκαλέσει ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ο διχασμός

Μπακογιάννη: Το μεγαλύτερο κακό που έχουν προκαλέσει ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ο διχασμός
Καθαρή και υπέρ της συνεννόησης στα εθνικά θέματα η θέση της ΝΔ υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ο διχασμός που έχει προκαλέσει στον τόπο διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και ενόψει των σημερινών επαφών που θα έχει στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς σχετικά με το θέμα της ονομασίας, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η θέση της ΝΔ είναι καθαρή και υπέρ της εθνικής συνεννόησης στα εθνικά θέματα.
«Η κυβέρνηση εμφανίστηκε με δύο διαφορετικές γραμμές στο Σκοπιανό και δεν επεδίωξε τη δημιουργία εθνικού μετώπου.
Έτσι αποδυνάμωσε τη διαπραγματευτική μας ισχύ» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι και η ίδια δεν θέλει η λέξη Μακεδονία να υπάρχει στο όνομα της ΠΓΔΜ.
«Πρέπει να πάμε στη διαπραγμάτευση με μία ρεαλιστική θέση.
Το Βουκουρέστι είναι ένα τεράστιο κεκτημένο και αν η κυβέρνηση προχωρήσει είτε με σαλαμοποίηση του ζητήματος είτε με οδικό χάρτη, τότε θα χαθεί το κεκτημένο και θα έχουμε υποστεί ήττα» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία της και  για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέροντας ότι πάντα υπήρχε συνεννόηση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα.
«Η κυβέρνηση της Αριστεράς είναι η πρώτη κυβέρνηση που συνειδητά από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δεν έχει καμία επαφή με την αντιπολίτευση για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό» υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης