Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στη Λάρισα στις 23/3 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Συναντήσεις με τοπικούς φορείς

tags :
Στη Λάρισα στις 23/3 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Συναντήσεις με τοπικούς φορείς
Θα είναι  ο κεντρικός ομιλητής  σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Έξοδος και Ανάπτυξη: Πώς και με ποιούς»
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος  θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 23 Μαρτίου στη Λάρισα  συναντήσεις  με θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους τοπικών φορέων του νομού,  ενώ στις 19.30 της ίδιας μέρας  θα είναι  ο κεντρικός ομιλητής  σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Έξοδος και Ανάπτυξη: Πώς και με ποιούς».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών στη Λάρισα , αύριο Παρασκευή 23-03-18 έχει ως εξής:

10.00:Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στο Δημαρχείο Λάρισας.
11.00: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστα Αγοραστό, στο κτίριο της Περιφέρειας.
12.00: Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Divani.
13.00: Συνάντηση με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στα γραφεία του συνδέσμου.   
14.00: Συνάντηση με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
15.00: Συνάντηση με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του παραρτήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στα γραφεία του παραρτήματος.
19.30: Κεντρική ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με θέμα «Έξοδος και Ανάπτυξη: Πώς και με ποιούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης