Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ούτε ο Πικραμμένος θα προσέλθει στην προανακριτική εξέταση για τη Novartis

Ούτε ο Πικραμμένος θα προσέλθει στην προανακριτική εξέταση για τη Novartis
Οι κκ. Πικραμμένος, Σαμαράς και Αβραμόπουλος δήλωσε ότι δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής που διενεργεί προανακριτική εξέταση για την υπόθεση της  Novartis
Σε φιάσκο εξελίσσεται πλέον η προανακριτική εξέταση για την υπόθεση της Novartis, καθώς μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, ένας-ένας οι εμπλεκόμενοι δηλώνουν ότι δεν θα συμμετέχουν στη διαδικασία.
Ειδικότερα, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ενημέρωσε με σχετική επιστολή τον πρόεδρο της Επιτροπής, Θεόδωρο Δρίτσα ότι δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής.
Ο κ. Πικραμμένος είχε κληθεί να παραστεί την ερχόμενη Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 (5μ.μ.), στην Ειδική  Κοινοβουλευτική  Επιτροπή για «έκφραση γνώμης».
Μάλιστα, επιφυλάσσεται για το δικαίωμα του να παραστεί σε μεταγενέστερη συνεδρίαση της Επιτροπής επί της ουσίας όμως της υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα και οι κκ. Αντώνης Σαμαράς και Δημήτρης Αβραμόπουλος αρνήθηκαν μετέχουν στη διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης