Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Επιτακτική η απονομή της Δικαιοσύνης στο ναζιστικό και εγκληματικό μόρφωμα

tags :
ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Επιτακτική η απονομή της Δικαιοσύνης στο ναζιστικό και εγκληματικό μόρφωμα
Η ανακοίνωση της ΝΔ για το επεισόδιο με τον Γιάννη Λαγό στη Βουλή 
«Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και των εσκεμμένων προκλήσεων των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου δεν υπάγεται πια μόνον σε πολιτικό σχολιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της -μέσω Twitter- η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (22 Μαρτίου 2018) με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, στη Βουλή.
«Είναι άμεση και επιτακτική η απονομή της Δικαιοσύνης στο ναζιστικό και εγκληματικό αυτό μόρφωμα», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Γιάννη Λαγού από το βήμα της Βουλής αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα και η νοοτροπία υποκόσμου είναι σύμφυτη με τους νεοναζί βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα».
«Όλα τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, και να απαιτήσουν την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων από τον Κανονισμό της Βουλής μέτρων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης