Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει δημοσίευμα ο Κ. Καραμανλής – Δεν υπήρξε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα

Διαψεύδει δημοσίευμα ο Κ. Καραμανλής – Δεν υπήρξε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αναφέρει το γραφείο του Κ. Καραμανλή
Σε διάψευση του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, προχώρησε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως «σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", το οποίο αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με το κ. Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Βάσει του δημοσιεύματος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον κ.Καραμανλή προκειμένου να έχει τη γνώμη του για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο κ.Καραμανλής φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό πως οι κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς η Τουρκία μπορεί να προκαλέσει θερμό επεισόδιο ακόμα και από ατύχημα.
Επιπλέον, ο Κ. Καραμανλής φέρεται να συνέστησε στον κ.Τσίπρα να μην έχει απευθείας συνεννόηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Rejep Tayip Erdogan γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα εμπλακεί στη διαδικασία ενός ανατολίτικου παζαριού το οποίο δεν θα έχει κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα και να επιλέξει παρασκηνιακή οδό με επικοινωνία με ξένους ηγέτες που μπορούν να παίξουν ρόλο διαμεσολαβητή με τον Τούρκο πρόεδρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης