Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Μόνο εγώ υπερασπίζομαι τους ΑΝΕΛ – Να ρίξουν τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Καμμένος: Μόνο εγώ υπερασπίζομαι τους ΑΝΕΛ – Να ρίξουν τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Θα πω στον Π. Καμμένο να μεταφέρει στον πρωθυπουργό το αίτημα να χαμηλώσει η ένταση από το ΣΥΡΙΖΑ είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι είναι ο μόνος που υπερασπίζεται αυτή τη στιγμή τους ΑΝΕΛ διατύπωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δ. Καμμένος αναφερόμενος στην έντονη αντιπαράθεση που έχει το τελευταίο διάστημα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν εμείς πιστεύουμε στη Θρησκεία, την Εκκλησία, οι ψηφοφόροι μας, ο ελληνικός λαός όλος και αποκαλούν κάποιοι σκοταδιστές και αναχρονιστές και μεσαίωνα την απόφαση του ΣτΕ, τότε κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την εκκλησία και την πίστη αλλά και τα πιστεύω του κόμματός του» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε» ο κ.Καμμένος.
«Υπάρχει ένα πρόβλημα, αυτοί οι ελάχιστοι ακροαριστεροί έχουν ένα συσσωρευμένο μίσος κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας και βγαίνει μια εμπάθεια.
Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα.
Δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο.
Όλοι εμείς οι δήθεν σκοταδιστές είμαστε περισσότεροι και η πίστη μας είναι πολύ δυνατότερη» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του προέδρου των ΑΝΕΛ.
«Μέσα στην ημέρα θα μιλήσω με τον Πάνο Καμμένο επειδή θα έχει και μια επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, και θα ζητήσω να ρίξουν λίγο τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα πρέπει να ρίξουμε λίγο τους τόνους κατά της Εκκλησίας.
Επειδή το είπαμε και στην Κ.Ο. και για τις άλλες κόντρες.
Θα το προτείνω στον Πάνο σήμερα» τόνισε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης