Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Δεν αισθάνονται όλες οι χώρες άνετα με την άνοδο της Ρωσίας υπό την ηγεσία Putin

Κρεμλίνο: Δεν αισθάνονται όλες οι χώρες άνετα με την άνοδο της Ρωσίας υπό την ηγεσία Putin
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι όσο περισσότερο ενισχύεται η Ρωσία, τόσο πιο άβολα αισθάνεται η Δύση
Όσο περισσότερο ενισχύεται η Ρωσία, τόσο πιο άβολα αισθάνονται οι ΗΠΑ και η Δύση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Russia Today, τονίζοντας ότι πλέον χρησιμοποιείται περισσότερη ρητορική ψυχρού πολέμου μεταξύ των δύο πλευρώ.
Ειδικότερα, ο Peskov δήλωσε ότι αναγνωρίζει τα ενδεικτικά σημάδια του Ψυχρού Πολέμου, τα οποία «δυστυχώς αντικατοπτρίζονται στην ατζέντα της Ρωσίας», καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «τα αντιμετωπίζουμε στις διεθνείς σχέσεις».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, δεν αισθάνονται όλες οι χώρες άνετα με την άνοδο της Ρωσίας υπό την ηγεσία του Vladimir Putin, καθώς «όσο περισσότρερο μεγαλώνει η Ρωσία, τόσο πιο άβολα αισθάνονται (Οι ΗΠΑ και η Δύση) και αρχίζουν να συμπεριφέρονται δυσκολότερα στις διεθνείς σχέσεις».
«Είναι έτοιμοι να θέσουν σε κίνδυνο το διεθνές δίκαιο, τα βασικά των διεθνών σχέσεων και το ελέυθερο εμπόριο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο Peskov πραγματοποίησε δηλώσεις ενώπιον των δημοσιογράφων, αναφορικά με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανακαλέσει τον απεσταλμένο της στη Ρωσία, εκφράζοντας τη λύπη του απέναντι στο σχετικό γεγονός.
«Όσον αφορά τη ληφθείσα απόφαση, εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός και επαναλαμβάνουμε εκ νέου ότι η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με τον υπόθεση Skripal», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης