Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Αναγκαία μια νέα εθνική στρατηγική απέναντι στη Τουρκία

Μπακογιάννη: Αναγκαία μια νέα εθνική στρατηγική απέναντι στη Τουρκία
Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η μόνη στα χρόνια της μεταπολίτευσης που κινείται μόνη της τόνισε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι είναι αναγκαίο να χαραχθεί μια νέα εθνική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία  διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι είναι η μόνη στα χρόνια της μεταπολίτευσης που κινείται μόνη της.
«Ελπίζω στη Βάρνα να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση, η Τουρκία να πάρει τα 3 δις για το προσφυγικό, αλλά παράλληλα, να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο και να δοθεί λύση στο ζήτημα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως η επιθετική ρητορική που έχει υιοθετήσει ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες εβδομάδες ο Erdogan οφείλεται στο ότι συνυπολογίζει τις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του 2019 αλλά και την κακή οικονομική της χώρας του.
«Οι πολίτες απαιτούν από τους Έλληνες πολιτικούς ένα σημείο επαφής και συνεννόησης για να χαραχθεί ένα νέο σχέδιο απέναντι στην Τουρκία.
Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να έχει ξεκάθαρο λόγο απέναντι στην Τουρκία και ότι δεν γίνονται δεκτά τα περί αναθεώρησης συνθηκών» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι τόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, όσο και το Σκοπιανό αυξάνουν τον εθνικισμό και ενισχύουν την ακροδεξιά.
«Δεν μπορώ να βλέπω τον πρωθυπουργό να χαριεντίζεται με σκοπιανούς δημοσιογράφους, ο ρόλος του είναι να δίνει λύσεις και να κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης