Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AFFIDEA: Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων της Εθνική Ασφαλιστική και εκτός Ελλάδας

tags :
AFFIDEA: Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων της Εθνική Ασφαλιστική και εκτός Ελλάδας
Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από την Affidea σε όλη την Ευρώπη
Σημαντικό αριθμό ασφαλισμένων της ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, που χρειάστηκαν υπηρεσίες υγείας εκτός Ελλάδας, έχει εξυπηρετήσει η AFFIDEA στο πλαίσιο του διαρκούς εμπλουτισμού των παροχών και της συνεχούς αναβάθμισης της συνεργασίας της με τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας.
Συγκεριμένα, ο πολυεθνικός Όμιλος AFFIDEA διαχειρίζεται πλέον και αιτήματα ασφαλισμένων της ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνοντας εύκολη και απλή την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Η AFFIDEA, έχοντας αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία στο συντονισμό και την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της (ασφαλισμένοι, ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων) ανταποκρίνεται ταχύτατα στην παροχή εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας μέσα από το δίκτυό της, που καλύπτει 16 χώρες και διαθέτει 235 ιατρικά κέντρα και 7700 επαγγελματίες υγείας. Δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, λειτουργεί με σεβασμό, αξιοπιστία και καινοτομία και υιοθετεί πρακτικές που δημιουργούν προστιθέμενη αξία, τόσο για το σύνολο των πελατών της, όσο και για τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται.
Η AFFIDEA (www.affidea.com) είναι ο κορυφαίος πάροχος στις υπηρεσίες Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας και Διαγνωστικής Απεικόνισης και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη. H επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της σε συνδυασμό με τον ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτει σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται την ανάγουν σ’ έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με περισσότερες από 10 εκατομμύρια διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως και υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης