Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

MetLife: Oλοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής

tags :
MetLife: Oλοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής
Οι οδοντιατρικές εργασίες που παρέχονται μέσω του Dental Plus εκτελούνται σε αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Το νέο MetLife Dental Plus είναι ένα πρόγραμμα κάλυψης οδοντιατρικών εξόδων, που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικά κέντρα, πλήθος δωρεάν υπηρεσιών και διαγνωστικών ελέγχων, καθώς και κάλυψη ως και του 80% των εξόδων για οδοντιατρικές πράξεις.
Ειδικότερα, για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, το πρόγραμμα παρέχει εντελώς δωρεάν έναν διαγνωστικό και έναν ορθοδοντικό έλεγχο, έναν καθαρισμό δοντιών και ένα απλό σφράγισμα, ενώ συμπεριλαμβάνει και μια δωρεάν επίσκεψη σε οδοντίατρο του δικτύου, για την προσωρινή ανακούφιση μιας έκτακτης επώδυνης κατάστασης. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, παρέχει δωρεάν έναν διαγνωστικό και έναν ορθοδοντικό έλεγχο, καθώς και μια φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.  Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει μεγάλα όρια κάλυψης ανά γνάθο, τα οποία αυξάνονται σταδιακά φθάνοντας μέχρι και τα 2.500 ευρώ, σε βάθος πενταετίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση στο ασφάλιστρο.
Οι οδοντιατρικές εργασίες που παρέχονται μέσω του Dental Plus εκτελούνται σε αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, παρέχει προνομιακά ασφάλιστρα για παιδιά, ευελιξία στη χρήση του και κέντρο εξυπηρέτησης που λειτουργεί καθημερινά σε 24ωρη βάση, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά σε άλλο πρόγραμμα υγείας της εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης