Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η PaymentComponents και η Natech ανακοινώνουν την συνεργασία τους για το PSD2 & το Open Banking

tags :
Η PaymentComponents και η Natech ανακοινώνουν την συνεργασία τους για το PSD2 & το Open Banking
Οι τράπεζες που ενσωματώνουν την λύση CSB2 στα συστήματά τους, θα μπορούν να αποκτούν πλέον και το aplonAPI™ ως μέρος της ίδιας λύσης
Η PaymentComponents Ltd και η Natech S.A. προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία για την ευρωπαϊκή οδηγία PSD2 και το Open Banking, μέσω της διασύνδεσης της καινοτόμου Open Banking πλατφόρμας aplonAPI™ (www.aplonapi.com) της PaymentComponents, με την επιτυχημένη Core Banking λύση της Natech, CSB2. H Natech είναι certified technology & reseller partner της PaymentComponents.
Οι τράπεζες που ενσωματώνουν την λύση CSB2 στα συστήματά τους, θα μπορούν να αποκτούν πλέον και το aplonAPI™ ως μέρος της ίδιας λύσης.
Έτσι πανεύκολα, ταχύτατα και με ασφάλεια θα συμμορφώνονται με το PSD2. Ταυτόχρονα αποκτούν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και ευέλικτο Open Banking technology stack, που τους επιτρέπει να διαμορφώσουν την στρατηγική των APIs τους.
PaymentComponents και Natech συνδυάζουν την εις βάθος κατανόηση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με την εφαρμογή των τελευταίων παγκόσμιων trends τεχνολογίας, με σκοπό την αξιοποίηση των ευκαιριών του Fintech οικοσυστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε από την PaymentComponents με τη Ζωή Κιουστελίδου, sales@paymentcomponents.com, και με τη Natech στο info@natech.gr.
L39, One Canada Square, Canary Wharf, London E14 5AB, UK • Tel.: +44 2071 172 538 • www.paymentcomponents.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης