Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Λαφαζάνη κατά κυβέρνησης: Καμία σχέση με την Αριστερά – Εφαρμόζει πολύ σκληρό δεξιό πρόγραμμα

Πυρά Λαφαζάνη κατά κυβέρνησης: Καμία σχέση με την Αριστερά – Εφαρμόζει πολύ σκληρό δεξιό πρόγραμμα
Θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις υποστήριξε ο επικεφαλής της ΛΑΕ
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά μια και εφαρμόζει ένα πολύ σκληρό δεξιό αυταρχικό πρόβλημα.
«Δεν είναι κυβέρνηση της αριστεράς.
Είναι κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς που εφαρμόζει ένα πολύ σκληρό δεξιό αυταρχικό πρόγραμμα» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λαφαζάνης.
Στην παρατήρηση για το ενδεχόμενο οι χαρακτηρισμοί του να είναι υπερβολικοί, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε «η πραγματικότητα είναι υπερβολική, εγώ προσπαθώ να αποτυπώσω αυτά που βλέπουμε γύρω μας».
«Μετά από 8 χρόνια θα περίμενε κανείς χαλάρωση ή έστω κάποια θετικά αποτελέσματα ενώ αντίθετα βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.
Αυτά που γίνονται στη χώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο είναι πολύ επικίνδυνα» είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών υποστήριξε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν επιμένει σε μοναχική πορεία.
«Όταν υπάρχουν συγγενείς δυνάμεις είναι λάθος να το κάνεις αυτό.
Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις όπως η Πλεύση Ελευθερίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακόμα και το ΚΚΕ.
Δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο κ. Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο.
Αυτός υπέγραψε χωρίς την υπογραφή Τσίπρα τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και μετά ανέλαβε να στρώσει το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης