Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα - Οι επενδυτές να βασίζονται στις επίσημες ανακοινώσεις

tags :
MIG: Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα - Οι επενδυτές να βασίζονται στις επίσημες ανακοινώσεις
Η MIG θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
Να βασίζεται στις επίσημες ανακοινώσεις και δελτία τύπου της MIG καλεί το επενδυτικό κοινό η εταιρεία, καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της δεν προτίθεται να σχολιάσει δημοσιεύματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

H ανακοίνωση της MIG

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού πολιτικού και οικονομικού τύπου, που αφορούν στην εταιρεία ή σε συμμετοχές της, η MARFIN INVESTMENT GROUP επιθυμεί να δηλώσει ότι σύμφωνα με την πολιτική της Εταιρίας δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. 
Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 
Η Εταιρία καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης