Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κυριακούλης: Έκτακτη Γ.Σ. για εκλογή Επιτροπής Ελέγχου στις 20/4/2018 - Εκλογή Κ. Μαγούλα ως νέου μέλους ΔΣ

Κυριακούλης: Έκτακτη Γ.Σ. για εκλογή Επιτροπής Ελέγχου στις 20/4/2018 - Εκλογή Κ. Μαγούλα ως νέου μέλους ΔΣ
Για την εκλογή Επιτροπής Ελέγχου καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Κυριακούλης κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Απριλίου 2018
Για την εκλογή Επιτροπής Ελέγχου καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (29/3/2018) ανακοίνωση, με την από 28.03.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό καλούνται οι μέτοχοι της Κυριακούλης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 στα γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο Αττικής, Λεωφ. Αλίμου 7, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των ακόλουθων θεμάτων:
1. Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 3693/2008 (άρθρο 37 §1).
2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ξεχωριστά την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.
Ειδικότερα, η Κυριακούλης ανακοινώνει ότι, με την από 28/3/2018 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, έγινε αποδοχή της παραίτησης του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κας Αρετής Κυριακούλη συζ. Σταύρου και εκλογή, μετά από νόμιμη ψηφοφορία σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του καταστατικού, της κας Καλλιόπης Μαγούλα ως νέου μέλους μη εκτελεστικού του Δ.Σ. σε αντικατάσταση της ως άνω παραιτηθείσας.
Η θητεία του άνω νεοεκλεγέντος μέλους μη εκτελεστικού θα διαρκέσει για όσο διάστημα υπολείπεται μέχρι να συμπληρωθεί η θητεία της προκατόχου της, η οποία έχει ορισθεί πενταετής από την ημερομηνία εκλογής του Δ.Σ., ήτοι έως την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του 2019.
Η κα Καλλιόπη Μαγούλα θα είναι μέλος μη εκτελεστικό του Δ.Σ. χωρίς να επέρχεται οποιαδήποτε αλλαγή στην υπόλοιπη δομή του Δ.Σ. (θέσεις Προέδρου, Αντιπροέδρου, Δ/ντος Συμβούλου, μελών) και στα θέματα εκπροσώπησης της εταιρείας, αρμοδιοτήτων και υπογραφών, για τα οποία ισχύουν επακριβώς και χωρίς οιαδήποτε τροποποίηση τα οριζόμενα στο πρακτικό Δ.Σ. 436/25.06.2014.
Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων υπεύθυνης εσωτερικού ελέγχου από την αναπληρώτρια αυτής.
Συγκεκριμένα, η Κυριακούλης ανακοινώνει ότι, με την από 28/3/2018 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, ορίστηκε ως νέα υπεύθυνη εσωτερικού ελέγχου η κυρία Ευστρατία Στρογγυλού του Παναγιώτη, που ανέλαβε τα καθήκοντά της, την 28η Μαρτίου 2018 σε αντικατάσταση της κυρίας Ελένης Σακελλαρίου του Βασιλείου, η οποία αποχώρησε από τη θέση του υπεύθυνου εσωτερικού ελέγχου την 28/2/2018.
Με την ίδια απόφαση ορίστηκε ομόφωνα ως αναπληρωτής εσωτερικού ελέγχου η κυρία Ειρήνη Αικατερίνη Μαυρουδή του Μύρωνα σε αντικατάσταση της κυρίας Ευστρατίας Στρογγυλού του Παναγιώτη.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης