Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η δολερή παγίδα του λαϊκισμού και ο βρώμικος πόλεμος κατά των Εθνικιστών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

tags :
Η δολερή παγίδα του λαϊκισμού και ο βρώμικος πόλεμος κατά των Εθνικιστών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου επικεφαλής του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή
Για μια ακόμη φορά ζήσαμε τα καλά της “δημοκρατίας” μέσα στη Βουλή, μίας “δημοκρατίας” η οποία για μία ακόμη φορά μας απείλησε ότι θα προβεί σε μέτρα βάσει του τόσο... δημοκρατικού νόμου της συλλογικής ευθύνης και ότι θα προτείνει την αποβολή όχι για πρώτη φορά... όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
 Όλοι είδαν τι συνέβη και ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι άρχισαν τις ύβρεις.
Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για όλους τους υποκριτές, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες και φυσικά και για τα ΜΜΕ, τα οποία με την σειρά τους παριστάνουν τα αντικειμενικά!
Έτσι διαβάσαμε στην “Καθημερινή” σχετικά με το θέμα τα παρακάτω:
“Ανοχύρωτη η Βουλή στις ακρότητες της Χρυσής Αυγής:
Στην πλέον κρίσιμη καμπή, φαίνεται πως βρίσκεται ο θεσμός του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα, με αρνητικό «καταλύτη» την παρουσία και την δράση της Χρυσής Αυγής στον Ναό της Δημοκρατίας.”
Ώστε αυτό τους ενόχλησε, η Χρυσή Αυγή φταίει που ο λαός σε όλες τις πολιτικές έρευνες απαντά σε ποσοστό μέχρι και 90% ότι δεν εμπιστεύεται τον κοινοβουλευτισμό;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”;

 “Φασίστας” σύμφωνα με την πολιτική ορολογία, την οποίαν έχει επιβάλλει το φιλελεύθερο και μαρξιστικό κατεστημένο του μεταπολέμου είναι όποιος αυθαιρετεί, όποιος αντιδημοκρατικά αφαιρεί δικαιώματα, όποιος χρησιμοποιεί την εξουσία χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του ότι όλοι οι πολίτες και όλα τα κόμματα είναι ίσα έναντι του νόμου.
Κατ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, είναι προφανές ότι “φασίστες” είναι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, τους αριστερούς, τους “προοδευτικούς” και ό,τι κατά βούλησιν δηλώνουν.
Εμείς από την πλευρά μας είμαστε θύματα της αυθαιρεσίας τους, του αποκλεισμού τους και ενός ιδιότυπου ρατσισμού όχι μόνον κατά των Εθνικιστών, αλλά εναντίον και όλων των Ελλήνων!
Και ενώ με κάθε τρόπο προσπαθούν και επιδιώκουν να αποκλείσουν από την δημόσια ζωή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ταυτόχρονα στα τηλεπαράθυρα, στις φυλλάδες και σε κάθε λογής ηλεκτρονικό, διαδικτυακό ή έντυπο ΜΜΕ, ανθούν και έχουν λόγο κάποιοι “πουθενάδες”, που ανάμεσά τους είναι ορφανά της Νέας Δημοκρατίας, άστεγα πλέον, αλλά και βρυκόλακες του μνημονίου που επιστρέφουν, παριστάνοντας τους... πατριώτες!
 Όσο και να μας αποκλείουν όμως, δεν έχουν κατορθώσει να μας αποκλείσουν από την καρδιά του Ελληνικού Λαού, από τους απλούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που βλέπουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μια μεγάλη ελπίδα για ένα Ελληνικό αύριο.
Αυτό έδειξε και πρόσφατη δημοσκόπηση, παρ’ όλο το ενδεχόμενο “μαγείρεμα” των ποσοστών, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν όπου σταθερά πριν από κάθε εκλογική διαδικασία οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δίδουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μικρότερο ποσοστό το οποίο τελικά παίρνουν.

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ανώτατο όριο 10,7%

 Σε δημοσκόπηση, λοιπόν, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στην εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κερδίζει 0,6% σε σχέση με το ποσοστό της στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ χάνει 1,1%.
Για μια ακόμη φορά βεβαίως θα τονίσω ότι δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, αλλά πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση η ραγδαία “άνοδός” του σε σχέση με τον περασμένο χρόνο όταν είναι δεδομένο ότι πολιτικά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές θα έχει 25 βουλευτές, ενώ στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με αναλογική κατανομή των αναποφασίστων ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κεντρική τιμή το 8,9% και ανώτατη πιθανή τιμή το 10,7%.
Είναι προφανές λοιπόν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σε ανοδική πορεία και όσο για την κλιμακούμενη πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ είναι εύλογη, αφού σε προηγούμενη πολιτική έρευνα άλλης εταιρείας δημοσιεύθηκε το στοιχείο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απώλειες της τάξεως του 5% των ψηφοφόρων του των προηγουμένων εκλογών προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε καθεστώς σφοδρής πολεμικής με διώξεις, αποκλεισμούς και κάθε είδους βρώμικο πόλεμο εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος και όχι μόνον από τους μαρξιστές και τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές, αλλά και από την 5η φάλαγγα, η οποία υπάρχει στον εθνικό και πατριωτικό χώρο.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, οι καιροί είναι δικοί μας, αλλά επιτέλους ας συνειδητοποιήσουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μια σημαία ευκαιρίας και ότι για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να λείψουν από ανάμεσά μας οι λαθρεπιβάτες και οι καιροσκόποι.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον δεδομένο ότι είναι η νέα πολιτική δύναμη του Έθνους και ήλθε για να μείνει και προς αυτήν την κατεύθυνση χρειάζεται σοβαρότητα, υπεύθυνος πολιτικός λόγος και προπαντός να μη πέσουμε στην παγίδα του δολερού λαϊκισμού γιατί δεν αξίζει για λίγους επιπλέον ψήφους να χάσουμε την ψυχή μας και να υποθηκεύσουμε το μέλλον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με λόγια παχιά, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι καιροί είναι δικοί μας.
Θα πρέπει όμως και ΕΜΕΙΣ να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι της κρίσιμης ώρας που έρχεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης