Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα η κίνηση Κοτζιά για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς

Καραμανλής: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα η κίνηση Κοτζιά για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς
Είναι πολύ αργά για ενημέρωση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Επικοινωνιακό πυροτέχνημα χαρακτήρισε την απόφαση και την κίνηση του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά να συναντήσει την επόμενη εβδομάδα τους πολιτικούς αρχηγούς ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραμανλής.
«Είναι πολύ αργά για συνεννόηση.
Είχαμε εξ αρχής δηλώσει ότι είμαστε στη διάθεση της κυβέρνησης και δεύτερον, η ενημέρωση γίνεται από τον Πρωθυπουργό στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό συνέβαινε πάντα.
Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που κάνει ο κ. Κοτζιάς, επειδή είναι εμφανές ότι πηγαίνουμε σε ναυάγιο με τις διαπραγματεύσεις, διότι δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή στα εθνικά δείχνει ότι ακολουθεί μια εξωτερική πολιτική του «απόψε αυτοσχεδιάζουμε».
Επειδή λοιπόν πάμε σε ναυάγιο και δεν θα δούμε συμφωνία, ο κ. Κοτζιάς θυμήθηκε στο παρά πέντε να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων.
 Πρέπει να διαχωρίσουμε την ουσία από την επικοινωνία» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Καραμανλής.
Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, ο κ.Καραμανλής τόνισε ότι «η Αριστερά στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο για την εικόνα, για την επικοινωνία παρά για την ουσία».
«Επαναφέρει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε να αφήσει την υπόθεση ανοιχτή να αιωρείται, να μπορούμε να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα και να μπορούμε να αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης