Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Intralot: 'Οταν οι λέξεις χάνουν την έννοια τους και το δούλεμα συνεχίζεται με πιστή ακρίβεια

tags :
Intralot: 'Οταν οι λέξεις χάνουν την έννοια τους και το δούλεμα συνεχίζεται με πιστή ακρίβεια
Τα περί της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και την πορεία των μεγεθών της στη τελευταία 7ετία λίγο πολύ είναι σε όλους γνωστά

Intralot: 'Οταν οι λέξεις χάνουν την έννοια τους και το δούλεμα συνεχίζεται με πιστή ακρίβεια

Τα περί της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και την πορεία των μεγεθών της στη τελευταία 7ετία λίγο πολύ είναι σε όλους γνωστά και φυσικά των μικρομετόχων της που τα νοιώθουν βαθειά στη τσέπη τους… 

ΕΚΕΙΝΟ [πέραν φυσικά της εξωφρενικής περιποίησης της μειοψηφίας του ομίλου που απολαμβάνει μυθικών κερδών κάθε χρόνο] που μας προκαλεί συναισθήματα αγανάκτησης – αν μη τι άλλο – είναι το επαναλαμβανόμενο ποίημα του δ/νοντα συμβούλου της, όπου δεν λέει να αλλάξει την “κασσέτα” την στιγμή που ετησίως καταγράφονται ζημίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ(!!)…

MNHMEIO ENHMEΡΩΣΗΣ (ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) 

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της οικονομικής περιόδου 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot, κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε:

«Οι επιδόσεις μας κατά την οικονομική περίοδο 2017 αντανακλούν την πρόοδο σε όλους τους κύριους στρατηγικούς στόχους της Ιntralot προς την κατεύθυνση ενός σταθερού και προβλέψιμου μέλλοντος για την εταιρία μας.

Κατά το 2017 επιτύχαμε αύξηση EBITDA 5,5% που προκύπτει από βελτιώσεις στη λειτουργική μας απόδοση ενώ η επιτυχής τιμολόγηση ομολογιών € 500 εκ. επταετούς περιόδου με μειωμένο επιτόκιο 5,25% είχε μεγάλη συνεισφορά στην επέκταση της μέσης χρονικής διάρκειας του δανεισμού μας, παρέχοντας έναν σταθερό χρηματοδοτικό ορίζοντα.

Αυτή η έκδοση μας επέτρεψε να αποπληρώσουμε το σύνολο των κοινοπρακτικών μας δανείων και αποτέλεσε σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης από τους μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτικούς οίκους. Συνεχίσαμε με επιτυχία τον γεωγραφικό επαναπροσδιορισμό της βαρύτητας του ενδιαφέροντός μας αποεπενδύοντας από αναπτυσσόμενες και εστιάζοντας σε ανεπτυγμένες αγορές.

Στις ΗΠΑ ανανεώσαμε τα συμβόλαιά μας με Κρατικές Λοτταρίες σε πέντε Πολιτείες και υπογράψαμε ένα νέο μεγάλο τεχνολογικό συμβόλαιο με την Camelot για την Κρατική Λοτταρία του Ιλλινόι.

Στην Ελλάδα ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον παλαιότερο πελάτη μας, τον ΟΠΑΠ, για τα όλα τα αριθμοπαιχνίδια. Τέλος, υλοποιήσαμε μεγάλες επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων όπως η νέα στοιχηματική πλατφόρμα, ενιαία για όλα τα κανάλια διανομής και στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της Bit8, της εταιρείας που ανέπτυξε τη σειρά των προϊόντων μας διαχείρισης πελατών, Pulse.


Παρά τα μη-επαναλαμβανόμενα κόστη αναχρηματοδότησης του δανεισμού και την αρνητική επίδραση από συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι βελτιωμένες μας ταμειακές ροές αντανακλούν τη μείωση του κόστους επιτοκίων που προέκυψε από προηγούμενους κύκλους αναχρηματοδότησης του δανεισμού μας».

Μνήσθητί μου Κύριε!!

http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης