Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης από το νερό της Αραβησσού – Σταδιακά η εξομάλυνση της υδροδότησης

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης από το νερό της Αραβησσού – Σταδιακά η εξομάλυνση της υδροδότησης
Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, αναφέρει η ΕΥΑΘ
Σταδιακή εξομάλυνση της υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το επόμενο εικοσιτετράωρο, καθώς απαλλάχθηκε από τη θολότητα το νερό  της  Αραβησσού και προστέθηκε στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, αφού είναι κατάλληλο για κατανάλωση.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΥΑΘ, ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου της Θεσσαλονίκης με νερό από τον αγωγό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις. 
Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης.
Όσον αφορά στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε ότι θα έχουν 24ωρη διακοπή, η ΕΥΑΘ τονίζει ότι εφόσον συνεχιστεί ομαλά η τροφοδοσία με νερό Αραβησσού, θα έχουν συντομότερη αποκατάσταση.
Ειδικά για το κέντρο πόλης, η ενίσχυση του δικτύου με το νερό της Αραβησσού αναμένεται να αποκαταστήσει τις επόμενες ώρες τα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Τέλςο, η ΕΥΑΘ συνιστά  στους καταναλωτές που έχουν πολύωρη διακοπή, όταν έρθει το νερό, να αφήσουν για λίγο τις βρύσες τους ανοιχτές, προκειμένου να καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δίκτυα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης