Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

'Ομιλος Κάρατζη: Ανοίγει τις πύλες του το υπερπολυτελές 5*resort ξενοδοχείο Nana Princess!

tags :
'Ομιλος Κάρατζη: Ανοίγει τις πύλες του το υπερπολυτελές 5*resort ξενοδοχείο Nana Princess!
Θα προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες

Ανοίγει τις πύλες του το υπερπολυτελές 5*resort ξενοδοχείο Nana Princess στην Κρήτη!

  • Το 5* resort ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους επισκέπτες του

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., θα προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

  • Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, συμπληρώνει το “αδερφάκι” του Nana Beach Hotel με σκοπό γίνει ο νούμερο ένα πολυτελής προορισμός της Κρήτης.
Η 4η Μαΐου σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη λειτουργίας του πολύ αναμενόμενου Nana Princess στην Κρήτη. Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία στη βόρεια πλευρά του νησιού και στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ιδιωτικές πισίνες σε πολλές από τις σουίτες του, τρία εστιατόρια, μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας και spa. Το ξενοδοχείο αναμένεται να συστήσει απαράμιλλα επίπεδα πολυτέλειας και φιλοξενίας στην όμορφη περιοχή που το φιλοξενεί, ενώ με περισσότερα από 40.000μ² γραφικών παραλιών να το περιτριγυρίζουν καθώς και παροχές 5 αστέρων, το ξενοδοχείο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια πολυτελή εμπειρία διακοπών.



Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 112 πολυτελείς σουίτες και βίλες, που προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προτάσεων διαμονής ικανών να καλύψουν τις ανάγκες και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Από την Aqua Marine σουίτα, η οποία βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, διαθέτει ιδιωτικό εξωτερικό, θερμαινόμενο υδρομασάζ καθώς και ιδιωτικό γυμναστήριο και αποτελεί το ιδανικό “καταφύγιο” για ζευγάρια, μέχρι και την Presidential Villa, η οποία εκτείνεται σε δύο ορόφους, αποτελείται από τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, διαθέτει καμπίνα SweetSauna και προσφέρει exclusive παροχές όπως ιδιωτικούς chefs και υπηρεσίες μπάτλερ κατόπιν αιτήματος.

Όσοι δε αναζητούν την απόλυτη απόδραση, δεν χρειάζεται να ψάχνουν άλλο, μιας και η Grand Royal Villa έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη πολυτέλεια. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι ενήλικες και ένα παιδί σε τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, εκτείνεται σε 360 τ.μ. και διαθέτει εντυπωσιακή ιδιωτική πισίνα, ευρύχωρα μπαλκόνια και χώρο ψυχαγωγίας με home cinema, μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά παιχνίδια και ένα ρετρό juke box του 1950. Στα δυνατά της χαρτιά συγκαταλέγονται επίσης το υπερσύγχρονο SweetSpa που δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ιδιωτική εμπειρία spa χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν στιγμή την άνεση της βίλας τους αλλά και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μπάτλερ εφόσον το θελήσουν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλήθος δραστηριοτήτων, από το να χαλαρώσουν δίπλα σε μια από τις πισίνες υπερχείλισης με θαλασσινό νερό ή στην εκπληκτική παραλία, μέχρι να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή κάνοντας ιππασία ή ποδήλατο, αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις καταδύσεις ή το paddle. Ο καθένας θα βρει εδώ αυτό που του ταιριάζει. Όσοι προτιμούν τις εμπειρίες αναζωογόνησης δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το Nana Princess Health Club & Spa και να ζήσουν ασυναγώνιστες στιγμές ευεξίας. Εκεί, μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ καθώς και να επιλέξουν μεταξύ των εξαιρετικών θεραπειών Spa που παρέχονται. Οι μικροί επισκέπτες θα ζήσουν επίσης μοναδικές στιγμές, καθώς το Nana Princess διοργανώνει μίνι ποδόσφαιρο, beach volleyball, μαθήματα τέχνης και παιδικά shows εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια δραστηριότητα για όλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοίγει τις πύλες του το υπερπολυτελές 5*resort ξενοδοχείο Nana Princess στην Κρήτη!

Μετά από μια γεμάτη μέρα, έχοντας απολαύσει τις 5 αστέρων εγκαταστάσεις του Nana Princess και έχοντας εξερευνήσει την πανέμορφη γύρω περιοχή, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να γευτούν τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που προσφέρονται. Από τοπικά κρητικά και διεθνή πιάτα, μέχρι à la carte επιλογές με φρέσκο ψάρι και sushi ή κρέας και ζυμαρικά, οι επισκέπτες του Nana Princess θα βρουν αυτό που ταιριάζει στις δικές τους προτιμήσεις. Την ίδια στιγμή οι λάτρεις του κρασιού θα ενθουσιαστούν από τις προτάσεις του sommelier, ο οποίος θα βοηθήσει τους καλεσμένους να επιλέξουν τον ιδιανικό συνδυασμό για το γεύμα τους.

Συνεχίζοντας να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, η ομάδα του Nana Princess εργάζεται ακούραστα για να εξασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης αντιμετωπίζεται με φροντίδα και βιώνει μια αξέχαστη εμπειρία. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με όλες τις πτυχές του ξενοδοχείου που αποπνέουν πολυτέλεια, υπόσχεται στους επισκέπτες μια πραγματικά VIP εμπειρία διασφαλίζοντας ότι το Nana Princess θα γίνει σημείο αναφοράς μεταξύ των απαιτητικών ταξιδιωτών για τα επόμενα χρόνια. Επισκεφθείτε το www.nanaprincess.gr ή καλέστε στο +30-2897026900.

Nana Princess
Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., θα προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοίγει τις πύλες του το υπερπολυτελές 5*resort ξενοδοχείο Nana Princess στην Κρήτη!

Όμιλος Καράτζη Α. Ε.

Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, συμπληρώνει το “αδερφάκι” του Nana Beach Hotel με σκοπό γίνει ο νούμερο ένα πολυτελής προορισμός της Κρήτης.
Πηγή - http://holidaynews.gr


http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης