Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο βιβλίο για την κατάσταση στον Λευκό Οίκο - Το ισχυρότερο ζευγάρι και η επιρροή του στον Trump

Νέο βιβλίο για την κατάσταση στον Λευκό Οίκο - Το ισχυρότερο ζευγάρι και η επιρροή του στον Trump
Το νέο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Ο Λευκός Οίκος του Trump: Αλλάζοντας τους Κανόνες του Παιχνιδιού» (The Trump White House: Changing the Rules of the Game)
Ένα νέο βιβλίο σχετικά με την κατάσταση στον Λευκό Οίκο κυκλοφορεί από αύριο (3/4/2018) στις ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδει το CNN, το νέο βιβλίο «Ο Λευκός Οίκος του Trump: Αλλάζοντας τους Κανόνες του Παιχνιδιού» παρουσιάζει την Kellyanne Conway ως την «πρώτη πηγή» διαρροής πληροφοριών μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών του επιτελείου Trump.
Ειδικότερα, ο συγγραφέας του βιβλίου, Ronald Kessler έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του CNN «State of the Union».
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η Conway που είναι υψηλόβαθμη σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, ενώ ήταν πρώην διευθύντρια της προεκλογικής του εκστρατείας, διαρρέει προς τα αμερικανικά ΜΜΕ τις περισσότερες πληροφορίες, από οποιονδήποτε άλλον αξιωματούχο της αμερικανικής κυβέρνησης.
Ο Kessler είπε ότι στη διάρκεια τουλάχιστον μιας συνέντευξης του με την Conway η ίδια, ξέχασε ότι η συνέντευξη ηχογραφούνταν κι επιτέθηκε κατά των συνεργατών της στον Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με τον Kessler η Conway είπε μερικά από τα «πιο χειρότερα, αιχμηρά και ειλικρινώς αναληθή» πράγματα σχετικά με τον πρώην Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Reince Priebus.
Παράλληλα, η ίδια, έχει ασκήσει κριτική για την Ivanka Trump, αλλά και για τον σύζυγό της Jared Kushner, που είναι γαμπρός, αλλά και υψηλόβαθμος σύμβουλος του Trump.
«Έτσι, εάν διερωτάστε γιατί υπάρχουν τόσες διαρροές από τον Λευκό Οίκο, ένας λόγος είναι η Kellyanne Conway, που είναι πρώτη στην διαρροή πληροφοριών» δήλωσε ο Kessler.
Ο Λευκός Οίκος δεν ανταποκρίθηκε άμεσα, σε αίτημα του CNN για σχολιασμό των εξελίξεων.
Υποστηρίζοντας ότι το βιβλίο του περιέχει αρκετές “σημαντικές πληροφορίες” σχετικά με την σημερινή κατάσταση στον Λευκό Οίκο, ο Kessler τόνισε πως ο πρόεδρος Trump καταλαβαίνει ότι τόσο η Ivanka Τραμπ, όσο κι ο Kushner αποτελούν “προβλήματα.”
Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας γράφει: «Στο τέλος, ο Jared και η Ivanka θα ασκήσουν πιέσεις για τις πιο καταστροφικές κι ανόητες αποφάσεις της προεδρίας Trump.
Ο ίδιοι, στερούνται βασικών γνώσεων για την λειτουργία της κυβέρνησης, για την λειτουργία μιας προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και για την πολιτική.
Πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το γεγονός ότι δεν κατανοούν τις πολιτικές επιπτώσεις των ενεργειών τους».
Ο συγγραφέας υποστηρίζει επίσης, ότι παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος Trump βλέπει την Ivanka και τον Jared ως «προβλήματα» είναι απίθανο ότι οι δύο θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο, καθώς η απόλυση μελών της οικογένειας του, θα είναι μία ασυνήθιστη κίνηση για τον Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης