Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξανά 2η στη λίστα των «Best Workplaces 2018» η Epsilon Net

tags :
Ξανά 2η στη λίστα των «Best Workplaces 2018» η Epsilon Net
Ως «Best Workplace 2018» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net
Ως «Best Workplace 2018» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, παραμένοντας στη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.
Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και διεξήχθη φέτος στην Ελλάδα για 16η συνεχή χρονιά.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του και ανάδειξης των επιχειρήσεων που έχουν στόχο την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Epsilon Net διαγράφει μια πορεία αλματώδους ανάπτυξης και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής σε έργα ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια έχει διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της και απασχολεί πάνω από 400 άτομα.
Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι το υψηλό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων διατηρήθηκε και ενδυναμώθηκε, καθώς τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του κάθε εργαζόμενου εναρμονίζονται πλήρως με το εταιρικό όραμα.
Προκειμένου να το πετύχει αυτό, η Epsilon Net έχει εφαρμόσει μια σειρά δράσεων με τις οποίες δείχνει έμπρακτα στους εργαζομένους την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της εταιρείας.
Η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα. Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε:
«Προσπαθούμε καθημερινά να βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, την ανάδειξη πρωτοβουλιών και τη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού εταιρικού κλίματος.
Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή την διάκριση στους 400 εργαζομένους της Epsilon Net και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο και το πάθος που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης