Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Αποκλειστικό - Interamerican: Αύξηση 50% των κερδών κατά το 2017

tags :
Αποκλειστικό - Interamerican: Αύξηση 50% των κερδών κατά το 2017
Και φέτος η Interamerican θα προχωρήσει σε διανομή μερίσματος
Σημαντική κερδοφορία για τον όμιλο ΙNTERAMERICAN θα ανακοινώσει ο επικεφαλής της Γιάννης Καντώρος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Απριλίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BankingNews, τα κέρδη της ΙNTERAMERICAN θα είναι αυξημένα κατά 50% σε σχέση με το 2016 - οπότε και ανήλθαν στα 21,1 εκ. ευρώ -, και, το κυριότερο, θα είναι οργανικά κέρδη, προερχόμενα δηλαδή από την λειτουργία της επιχείρησης και όχι εξ επενδύσεων. Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι και εφέτος θα διανεμηθεί μέρισμα στους μετόχους.
Σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη των εργασιών κατά το 2017, η INTERAMERICAN θα ανακοινώσει αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων κατά 8,6% στον κλάδο Ζωής, με τον μέσο όρο της αγοράς να σημειώνει αρνητικό πρόσημο (-2%) κατά την ίδια περίοδο, καθώς και αύξηση 2,9% στους κλάδους κατά Ζημιών, ήτοι 0,8% πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.  
Η INTERAMERICAN συνεχίζει να επενδύει ταχύτατα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, καθώς και στην πρωτοβάθμια αγορά υγείας, όπου με ιδιόκτητες υποδομές (πολυϊατρεία Medifirst) έχει την δυνατότητα να ελέγχει και διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τα υψηλού κόστους προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.
Παράλληλα, η πολυκαναλική διανομή – agency, πράκτορες, μεσίτες και Anytime -, η σταδιακή αντικατάσταση του πυραμιδικού μοντέλου διοίκησης με την διατμηματική συνεργασία και το team work, δείχνουν πως η INTERAMERICAN θα γιορτάσει το 2019 τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, πλήρως προσαρμοσμένη στις σύγχρονες πρακτικές και απαιτήσεις.
Παράλληλα, η εταιρία έχει υιοθετήσει μία αναγνωρισμένη και ώριμη πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από τον κοινωνικο-οικονομικό ρόλο της, που την τοποθετηθεί μεταξύ των σοβαρότερων επιχειρήσεων στον χάρτη της ελληνικής αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης