Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Τραγικός απολογισμός με 14 νεκρούς από τη σύγκρουση φορτηγού με πούλμαν που μετέφερε ομάδα χόκεϊ του Καναδά

BBC: Τραγικός απολογισμός με 14 νεκρούς από τη σύγκρουση φορτηγού με πούλμαν που μετέφερε ομάδα χόκεϊ του Καναδά
Υπάρχουν και 14 τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
Η αστυνομία του Καναδά επιβεβαίωσε ότι 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με πούλμαν που μετέφερε ομάδα χόκεϊ νέων, όπως μεταδίδει το BBC.
Oι Humboldt Broncos ήταν το όνομα της ομάδας και στο πούλμαν επέβαιναν συνολικά 28 μέλη της, 14 εκ των οποίων σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού.
Οι άλλοι 14 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
"Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα περνάνε οι γονείς τους" ανέφερε στο Twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau.
Οι παίκτες ήταν ηλικίας 16 ως 21 ετών, ενώ ο επιθεωρητής της ορεινής αστυνομίας του Καναδά Ted Munro ανέφερε ότι οι προσπάθειες διάσωσης είναι σε εξέλιξη και έχει στηθεί και ένα κέντρο υποστήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων.
Ο πατέρας ενός παίκτη που έφτασε στο σημείο έκανε λόγο για "καταστροφή" και ανέφερε ότι "χρειάστηκε γερανός για να σηκώσει το λεωφορείο".
Ο πρόεδρος της ομάδας Kevin Garinger είπε ότι "οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες των αθλητών και του προσωπικού", ενώ και ο αντιπρόεδρος της αντιπάλου ομάδας Darren Odd μίλησε "για ένα τρομερό ατύχημα", αλλά και "για τους γονείς και τους θείους των παιδιών που περίμεναν με αγωνία να μάθουν αν είναι καλά".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης