Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zuckerberg: Το Facebook μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα για να αποτρέψει την κακοδιαχείριση των δεδομένων

Zuckerberg: Το Facebook μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα για να αποτρέψει την κακοδιαχείριση των δεδομένων
Το Facebook έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να αποτρέψει την κακοδιαχείριση τόσο του ίδιου όσο και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του, δήλωσε ο Mark Zuckerberg, μιλώντας στο Κογκρέσο
Το Facebook έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να αποτρέψει την κακοδιαχείριση τόσο του ίδιου όσο και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του, δήλωσε σήμερα (9/4/2018) ο διευθύνων σύμβουλος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Mark Zuckerberg, μιλώντας στο Κογκρέσο.
Τις επόμενες δύο μέρες, ο Zuckerberg θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των Αμερικανών βουλευτών σχετικά την ακατάλληλη χρήση δεδομένων χρηστών του Facebook από την Cambridge Analytica, αλλά και για τον ρόλο που διαδραμάτισε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.
«Δεν είχαμε μία αρκετά πλήρη εικόνα της ευθύνης μας και αυτό ήταν μεγάλο λάθος», τόνισε ο Zuckerberg.
«Ήταν λάθος μου και ζητώ συγγνώμη.
Ξεκίνησα το Facebook, το διαχειρίζομαι και είμαι υπεύθυνος για το συμβαίνει εδώ», πρόσθεσε.
«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν κάναμε αρκετά για να αποτρέψουμε τη χρήση αυτών των εργαλείων για κακό (...)», συνέχισε ο Zuckerberg.
«Αυτό ισχύει για τις ψευδείς ειδήσεις, τις ξένες παρεμβάσεις στις εκλογές, τη ρητορική μίσους, καθώς επίσης και για τους προγραμματιστές και το απόρρητο των δεδομένων», υπογράμμισε ο ιδρυτής του Facebook.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης