Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Παραλήρημα Bahceli κατά Καμμένου: Έχει τρελαθεί - Δεν μας είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ιστορία

Παραλήρημα Bahceli κατά Καμμένου: Έχει τρελαθεί - Δεν μας είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ιστορία
Νέο παραλήρημα από τον επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Devlet Bahceli
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Devlet Bahceli, βάζοντας αυτή τη φορά στον στόχαστρο του Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει τρελαθεί, και απειλώντας με επανάληψη της ιστορίας.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Έλληνας υπουργός συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση στην Ικαρία και δήλωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες σε Αιγαίο και Έβρο, ο Bahceli δήλωσε ο κ. Καμμένος «έχει τρελαθεί» και ότι έχει ξεχάσει την ιστορία.
«Είναι παιχνιδάκι για εμάς να επαναλάβουμε την ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα...
Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας…
Αν κοιμάται ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική» είναι η ακριβής δήλωση του Bahceli.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι Έλληνες πολιτικοί δείχνουν τα δόντια τους στην Τουρκία, ενώ πρόσθεσε σε έντονο ύφος «ξέρουμε πως να σπάσουμε αυτά τα δόντια».
«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων.
Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών.
Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους μας δείχνουν τα δόντια τους.
Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να σπάσουμε αυτά τα δόντια» δήλωσε.
Πρόσφατα, ο Bahceli, μιλώντας σε μέλη του κόμματος του και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της.
Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια.
Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία.
Δεν είναι αστείο».
Σημειώνεται ότι το κυβερνών κόμμα του Recep Tayyip Erdogan και το Εθνικιστικό Κόμμα ΜΗΡ του Bahceli κατέληξαν σε συμφωνία για συνεργασία ενόψει των εκλογών του ερχόμενου έτους, κίνηση που εκτιμάται πως θα διασφαλίσει το απαιτούμενο 50% για την επανεκλογή του Τούρκου προέδρου για ακόμα μία θητεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης