Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Κουρουμπλής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
Ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση τόνισε ο κ.Κουρουμπλής
Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος να δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κουρουμπλής επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας.
«Αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό» είπε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος πάντως υποστήριξε πως η χώρα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την κυριαρχία της.
«Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν.
Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας.
Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση.
Αγρυπνούν οι φύλακες.
Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν» υποστήριξε ο υπ. Ναυτιλίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική.
«Ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα.
Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη.
Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει την χώρα από την κρίση.
Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά» υποστήριξε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος ερωτηθείς για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον ΕΦΚΑ, τόνισε ότι «πρέπει να δούμε την απόφαση με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή».
Όσον αφορά το θέμα του Σαρωνικού, ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «όλα τα στοιχεία είναι τόσο κατηγορηματικά θετικά προς την κατεύθυνση ότι βουτάμε κανονικά στον Σαρωνικό».
«Οι ακρογιαλιές έχουν καθαριστεί.
Όλα έχουν καθαριστεί» υπογράμμισε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης