Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ένατη ανοδική συνεδρίαση για τον Οίκο Λιβάνη, με χαμηλούς όγκους λόγω ρύθμισης χρεών

tags :
Ένατη ανοδική συνεδρίαση για τον Οίκο Λιβάνη, με χαμηλούς όγκους λόγω ρύθμισης χρεών
Οι συνολικές υποχρεώσεις στο εξάμηνο ήταν στα 19,8 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τραπεζικές 14,6 εκατ. ευρώ και είχε αρνητική καθαρή θέση 5,1 εκατ. ευρώ.
Για ένατη συνεχόμενη συνεδρίαση ενισχύεται η μετοχή της Λιβάνης λόγω της συμφωνίας εξυγίανσης μεταξύ της εισηγμένης και των πιστωτών (τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και Ελληνικό δημόσιο).  
Η μετοχή από 23 Μαρτίου δεν έχει δει αρνητικό πρόσημο και από τα 0,0285 ευρώ έχει φτάσει στα 0,1050 ευρώ με χαμηλούς πάντα όγκους.
Σήμερα ενισχύεται 18,64% με συναλλαγές μόλις 130 τεμαχίων.
Η αποτίμηση διαμορφώνεται στις 812 χιλ. ευρώ.
Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε πως υπέβαλε αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες και περιλαμβάνει η συμφωνία ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες, Ελληνικό Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.
Αυτό που δεν ανέφερε η εταιρεία είναι σε ποιον θα καταλήξει το ακίνητο που διαθέτει στην Οδό Σόλωνος.
Στο εξάμηνο είχε πωλήσεις 1,19 εκατ. ευρώ και ζημιές 1,3 εκατ. ευρώ.
Οι συνολικές υποχρεώσεις ήταν στα 19,8 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τραπεζικές 14,6 εκατ. ευρώ και αρνητική καθαρή θέση ύψους 5,1 εκατ. ευρώ.
Το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα αυξήσει τις πωλήσεις της, ώστε να δημιουργήσει κέρδη και ταμειακές ροές για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης