Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η Ελλάδα θα δώσει το Μακεδονία χωρίς βέτο στο ΝΑΤΟ

Ένωση Κεντρώων: Η Ελλάδα θα δώσει το Μακεδονία χωρίς βέτο στο ΝΑΤΟ
Θα προχωρήσουμε σε αγώνα σε όλη την Ελλάδα για τη ματαίωση του σχεδίου αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
Την θέση ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να δώσει την ονομασία Μακεδονία χωρίς να ασκήσει βέτο στο ΝΑΤΟ διατυπώνει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Όταν ο κος Λεβέντης προειδοποίησε ότι πάμε σε λύση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων με διεθνή σύμβαση που θα καταθέσει ο κος Νίμιτς στον ΟΗΕ, έσπευσαν κυβερνητικοί κύκλοι να το διαψεύσουν.
Τώρα όμως ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλο το κουβάρι της λύσης και μάλιστα κινδυνεύει η χώρα μας να επιτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και αυτοί να δώσουν μόνο υποσχέσεις για αλλαγές στο Σύνταγμά τους μελλοντικά, γιατί δήθεν δεν προλαβαίνουν μέχρι τον Ιούνιο.
Έτσι, η μεν Ελλάδα θα δώσει την ονομασία «Μακεδονία» χωρίς να ασκήσει veto στο ΝΑΤΟ, οι δε σκοπιανοί θα δώσουν υποσχέσεις για τη δήθεν συμμόρφωσή τους.
Εμείς δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και αρκούμαστε σε υποσχέσεις και δημιουργείται συμμαχία των άλλων κομμάτων που παραχωρεί στα Σκόπια σε σύνθετη ονομασία τη λέξη «Μακεδονία».
Ενόψει αυτού, η Ένωση Κεντρώων θα προχωρήσει σε αγώνα σε όλη τη χώρα για τη ματαίωση του σχεδίου.
Στις 7 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα, πραγματοποιούμε μεγάλη συγκέντρωση στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης με σκοπό την αντίσταση της κοινωνίας» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης