Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δήλωση Trump για τις αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία: Αποστολή εξετελέσθη - Είμαι περήφανος για το στρατό των ΗΠΑ

Δήλωση Trump για τις αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία: Αποστολή εξετελέσθη - Είμαι περήφανος για το στρατό των ΗΠΑ
Μία τέλεια εκτελεσμένη επίθεση χθες τη νύχτα. Ευχαριστώ τη Γαλλία και τη Βρετανία για τη σοφία τους και τη στρατιωτική τους δύναμη
Μέσω διαδικτύου o Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump αναφέρθηκε στην επιτυχημένη, όπως την χαρακτήρισε, αεροπορική επίθεση στη Συρία γράφοντας χαρακτηριστικά «αποστολή εξετελέσθη».
«Τέλεια εκτελεσμένη» αναφέρει ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τη Γαλλία και τη Βρετανία για τη στήριξή τους στην επιχείρηση.



«Μία τέλεια εκτελεσμένη επίθεση χθες τη νύχτα. Ευχαριστώ τη Γαλλία και τη Βρετανία για τη σοφία τους και τη στρατιωτική τους δύναμη. Δεν γινόταν να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αποστολή εξετελέσθη!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και συνέχισε:
Σε μια δεύτερη ανάρτησή του εκφράζει την περηφάνια του για τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών λέγοντας ότι «είναι ο καλύτερος που είχε ποτέ η χώρα»
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Είμαι πολύ υπερήφανος για τον στρατό μας, ο οποίος σύντομα θα είναι, μετά από την εγκεκριμένη δαπάνη δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο καλύτερος που είχε ποτέ η χώρα. Δεν θα υπάρξει κανένας καλύτερος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης