Πορεία του ΚΚΕ στην πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των πυραυλικών πληγμάτων στη Συρία

Πορεία του ΚΚΕ στην πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των πυραυλικών πληγμάτων στη Συρία
Στην πρώτη γραμμή της πορείας βρισκόταν ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
Mαζικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργάνωσε το  ΚΚΕ σήμερα το απόγευμα (14/4/2018) με αφορμή την στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Σύνταγμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Στην πρώτη γραμμή της πορείας βρισκόταν ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πριν την έναρξη της διαδήλωσης απηύθυνε λόγο προς τους συγκεντρωμένους.
Με κεντρικό σύνθημα «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» , οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την σημερινή επίθεση των ΗΠΑ, Γαλλίας και Μ. Βρετανίας στη Συρία.Παράλληλα ως ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν τις σημαίες των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας μπροστά από τα κτίρια των αντίστοιχων πρεσβειών, αναγράφοντας μάλιστα με κόκκινη μπογιά το σύνθημα «φονιάδες» , ενώ πέταξαν μπογιές στην αμερικάνικη πρεσβεία. Αντιπολεμική συγκέντρωση μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία πραγματοποίησαν και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καταδικάζοντας με τη σειρά τους την σημερινή στρατιωτική επέμβαση ΗΠΑ, Γαλλίας και Μ. Βρετανίας.

bankingnews.gr

BREAKING NEWS