Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Ο Θεοχαρόπουλος δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Ο Θεοχαρόπουλος δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα
"Ο κ. Θεοχαρόπουλος μηρυκάζει τους ίδιους ανυπόστατους και βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πάνου Καμμένου" τόνισε η Μ. Παπαδοπούλου
«Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής ότι «τα εθνικά θέματα έχουν μετατραπεί σε προϊόν εκμετάλλευσης από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο με στόχο την κομματική του διάσωση».
Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε ότι «η υιοθέτηση της ρητορικής Τούρκων αξιωματούχων ότι δήθεν για την ένταση στα ελληνοτουρκικά φταίει η Ελλάδα δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποτελεί όνειδος και απόλυτα ανεύθυνη μικροκομματική στάση.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος μηρυκάζει τους ίδιους ανυπόστατους και βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πάνου Καμμένου και δεν συμβάλλει στην εικόνα ομοψυχίας και ενότητας που πρέπει να επιδεικνύει ο πολιτικός κόσμος απέναντι στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης