Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης για το βουλευτή Φωκά: Δεν συμμερίζομαι το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής

Λεβέντης για το βουλευτή Φωκά: Δεν συμμερίζομαι το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής
Οι Αμερικάνοι θα πιέσουν τρομακτικά την Ελλάδα για να βρεθεί λύση για το Σκοπιανό είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι δεν συμμερίζεται το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής το οποίο φώναξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ σε συγκέντρωση τους το περασμένο Σάββατο, όπου ήταν παρών και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκάς διατύπωσε ο Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι «το μόνο λάθος που έκανε ο βουλευτής του κόμματος του ήταν ότι δεν έκανε νεύμα να σταματήσει το σύνθημα», υποστηρίζοντας πως ο κ.Φωκάς παρέστη στη συγκέντρωση και ότι δεν φώναξε το σύνθημα κατά της Βουλής.
«Ο κ.Φωκάς απλά παρίστατο σε μια συγκέντρωση όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουν προδομένοι, κι εσείς να ήσασταν δεν θα αντιδρούσατε διαφορετικά
Δεν είδα το βίντεο γιατί αγανάκτησα με όσα λέγονται γι' αυτό» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης αναφερόμενος στο βίντεο που εμφανίζει τον κ.Φωκά να φωνάζει και αυτός το σύνθημα κατά της Βουλής.
«Η ιστορία με τον Φωκά έγινε σε έδαφος που έχετε δημιουργήσει όλοι εναντίον της Μακεδονίας» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό είπε ότι «εγώ μίλησα με τους Αμερικανούς και ξέρω ότι καίγονται».
«Θα πιέσουν τρομακτικά την Ελλάδα.
Θα δοθεί μια λύση ότι δεν χρειάζεται τώρα να αλλάξει το Σύνταγμά τους.
Θα γίνει μια συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων θα την πάρει ο Νίμιτς, θα είναι erga omnes.
Κάνει ότι δεν το δέχεται ο Ζάεφ.
Από την ώρα που παίρνουν όνομα, το όνομα από μόνο του είναι αλυτρωτικό» τόνισε ο κ.Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι η συμφωνία για το όνομα θα περάσει από την Ελληνική βουλή «εφόσον η Γεννηματά, ο Κουτσούμπας, ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας συμφωνούν ότι εφόσον δεν υπάρχουν τα αλυτρωτικά θα περάσει το όνομα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης