Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cavusoglu (ΥΠΕΞ Τουρκίας) Η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Cavusoglu (ΥΠΕΞ Τουρκίας) Η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ
Η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και υποστηρίζει την ένταξη στη συμμαχία της Γεωργίας, της πΓΔΜ και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήλωσε ο Mevlut Cavusoglu
Η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και υποστηρίζει την ένταξη στη συμμαχία της Γεωργίας, της πΓΔΜ και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήλωσε σήμερα (16/4/2018) ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
«Είμαστε θιασώτες της διεύρυνσης τους ΝΑΤΟ, υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για την ένταξη στη Συμμαχία της Γεωργίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της πΓΔΜ», δήλωσε ο Cavusoglu.
Παράλληλα, ο Cavusoglu «απάντησε» στον γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron, ο οποίος δήλωσε ότι η στήριξη της Άγκυρας στις επιθέσεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας στη Συρία έδειξε έναν «διαχωρισμό» από τη Ρωσία.
Συγκεκριμένα, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρωσία είναι πολύ ισχυρές για να σπάσουν από τον πρόεδρο της Γαλλίας.
Όπως τόνισε, οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρωσία δεν αποτελούν εναλλακτική λύση στους δεσμούς της με το ΝΑΤΟ, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης