Ελεύθερος αφέθηκε επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Ελεύθερος αφέθηκε επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος
Ελεύθερος αφέθηκε επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος
(Upd) Ελεύθερος αφέθηκε λίγο μετά τις 22:00 ώρα Ελλάδος, ο Δημήτρης Μαρινόπουλος καθώς ο πρόεδρος Πρωτοδικών αποδέχθηκε τις αντιρρήσεις, που υπέβαλαν οι δικηγόροι του, αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά τη σύλληψή του.
Νωρίτερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος είχε συλληφθεί λόγω της άρνησή τους παροχής όρκου για τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία.

Όπως ανέφερε το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, πρόκειται για μία τυπική υπόθεση η οποία αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ώρες, καθώς η άρνηση παροχής όρκου αφορά την άσκηση έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.
Σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αν με την κατάσχεση που έχει επιβληθεί δεν ικανοποιείται ή αν πιθανολογείται ότι με την κατάσχεση δεν μπορεί να ικανοποιηθεί εντελώς η απαίτηση του δανειστή, μπορεί με αίτηση του δανειστή να υποχρεωθεί ο οφειλέτης, κατά τη διαδικασία των άρθρων 861 έως 866, να υποβάλει κατάλογο των περιουσιακών του στοιχείων, δίνοντας συνάμα βεβαιωτικό όρκο ότι ο κατάλογος τα περιέχει όλα, ότι δεν παραλείπει κανένα από αυτά και ότι έκανε κάθε προσπάθεια για να εξακριβώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.


Πρώτη ενημέρωση 2018-04-16 18:12:52
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS