Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βερολίνο: Το ελληνικό χρέος θα συζητηθεί στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ και της World Bank στην Ουάσιγκτον

Βερολίνο: Το ελληνικό χρέος θα συζητηθεί στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ και της World Bank στην Ουάσιγκτον
Τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα συζητηθούν στο περιθώριο των συνόδων του ΔΝΤ και της World Bank στην Ουάσιγκτον δήλωσε σήμερα (17/4/2018) Γερμανός αξιωματούχος
Στο περιθώριο των συνόδων του ΔΝΤ και της World Bank στην Ουάσιγκτον θα συζητηθεί το θέμα του ελληνικού χρέους σύμφωνα με δηλώσεις Γερμανού αξιωματούχου στο Reuters.
Όπως δήλωσε το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών στο περιθώριο των συναντήσεων στην Ουάσιγκτον αργότερα αυτή την εβδομάδα θα συζητήσουν μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
«Την Παρασκευή (20/4/2018) θα υπάρξει συνάντηση του λεγόμενου Washington Group, όπου θα συζητηθούν θέματα όπως το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα για την Ελλάδα» δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.
Επισημαίνεται ότι οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες από τις 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου αναμένεται να συναντηθούν στην Ουάσιγκτον αργότερα αυτή την εβδομάδα, με την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και τα ρίσκα για την ανάπτυξη να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης