Αυγενάκης: Πάμε σε εκλογές μέσα στο 2018 – Το πιθανότερο μετά το φθινόπωρο

Αυγενάκης: Πάμε σε εκλογές μέσα στο 2018 – Το πιθανότερο μετά το φθινόπωρο
Τα πράγματα βαραίνουν για την κυβέρνηση, έρχεται το 4ο μνημόνιο τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εντός του 2018, το πιθανότερο μετά το φθινόπωρο διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αυγενάκης τόνισε ότι «η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές», υπογραμμίζοντας ότι «τα πράγματα βαραίνουν για την κυβέρνηση».
«Το 3ο μνημόνιο ολοκληρώνεται και έρχεται το 4ο με δυσάρεστες εκπλήξεις για τον λαό και ο κ. Τσίπρας θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν σε ομηρία ο ένας τον άλλον» είπε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος όσον αφορά τη ΝΔ τόνισε ότι στόχος της είναι η αυτοδυναμία, αν και όπως υποστήριξε «από την επόμενη ημέρα θα αναζητηθούν συμμαχίες».
Όσον αφορά το σενάριο συμμαχίας με το Κίνημα Αλλαγής ο κ.Αυγενάκης τόνισε ότι «θα μπορούσε να είναι ένας φορέας που θα έκανε διάλογο η ΝΔ».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και για το ενδεχόμενο η ΝΔ να στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ.Αυγενάκης είπε ότι δεν έχει απασχολήσει τη ΝΔ το θέμα της προεδρίας καθώς ρίχνει το βάρος στην καθημερινότητα και την προετοιμασία του μηχανισμού για τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS