Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρχίζουν σήμερα 18/4 οι εργασίες του κοινού συνεδρίου της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ - Στο επίκεντρο οι θεσμικές αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση

tags :
Αρχίζουν σήμερα 18/4 οι εργασίες του κοινού συνεδρίου της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ - Στο επίκεντρο οι θεσμικές αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση
ΤΙς εργασίες ανοίγει ο Π. Σκουρλέτης - Στο συνέδριο θα μιλήσουν αύριο 19/4 οι Κ. Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά
Αρχίζουν σήμερα Τετάρτη 18/4 οι διήμερες εργασίες του κοινού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με θέμα «Αυτοδιοικητική Διακυβέρνηση: Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους - Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» .
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος αιρετών και των δυο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, θα κηρύξει με ομιλία του ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος και θα παρουσιάσει τα κύρια σημεία του υπό κατάθεση νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης.
Αύριο Πέμπτη 19/4 θα μιλήσουν στο συνέδριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Την πρώτη μέρα των εργασιών θα μιλήσουν επίσης οι πρόεδροι της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ, Κώστας Αγοραστός και Γιώργος Πατούλης καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων στα δυο αυτά θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης