Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Celik (Τουρκία): O Καμμένος είναι ένας πολιτικός κωμικός - Νομίζει ότι είναι υπουργός πολέμου

tags :
Celik (Τουρκία): O Καμμένος είναι ένας πολιτικός κωμικός - Νομίζει ότι είναι υπουργός πολέμου
«Ο υπουργός Άμυνας επειδή είναι εθνικιστής, νομίζει ότι είναι υπουργός πολέμου» επεσήμανε ο Celik αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εις βάρος της ελληνικής κυβέρνησης προχώρησε σήμερα (18/4/2018) ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Omer Celik.
Αυτή τη φορά, o Celik αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, έκανε λόγο για «πολιτικό κωμικό».
«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, είναι ένας πολιτικός κωμικός, είδαμε σε ποιες προβοκάτσιες έβαλε την υπογραφή του τον τελευταίο μήνα.
Ο υπουργός Άμυνας επειδή είναι εθνικιστής, νομίζει οτι είναι υπουργός πολέμου και πραγματοποιεί προβοκατόρικες ενέργειες που βλάπτουν την Ελλάδα» επεσήμανε.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κυπριακή ΑΟΖ επισημαίνοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε μονόπλευρες απώλειες.
«Το λέμε ξεκάθαρα, η Ελληνοκυπριακή πλευρά, δεν έχει το δικαίωμα με μονόπλευρες ενέργειες να πραγματοποιήσει γεώτρηση φυσικού αερίου στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας και στην ΑΟΖ της βόρειας Κύπρου, αυτό δεν μπορεί να τεθεί ως θέμα.
Προσπαθούν να μας φέρουν αντιμέτωπους με την Ιταλία και με την Γαλλία, κάνοντας συμφωνίες με Ιταλικές και Γαλλικές εταιρίες» επεσήμανε.
Εν τω μεταξύ, χθες (17/4/2018) ο Celik είχε βάλει στον στόχαστρο του τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας στο twitter την ομιλία του στο Καστελόριζο.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι "οι προκλήσεις και η επιθετικότητα δεν αποτελούν ένδειξη ισχύος", ο υπουργός Άμυνας θα πρέπει να ακούσει αυτή τη φράση, να την απομνημονεύσει και να την επαναλαμβάνει κάθε μέρα» έγραψε ο Celik στο twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης