Τελευταία Νέα
Οικονομία

Moscovici: Θα χρειαστεί νέα διευθέτηση, αλλά όχι μεταμφιεσμένο νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα

tags :
Moscovici: Θα χρειαστεί νέα διευθέτηση, αλλά όχι μεταμφιεσμένο νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα
Θα είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και θα τηρηθεί η δημοσιονομική πειθαρχία τονίζει ο Moscovici
Την ανάγκη να υπάρξει μια νέα διευθέτηση για την Ελλάδα μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος στις 20 Αυγούστου, η οποία όμως δεν θα πρόκειται για ένα νέο μεταμφιεσμένο πρόγραμμα επισημαίνει ο αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις της ΕΕ, Pierre Moscovici.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο πληροφορίες από το Reuters, ο Moscovici σε ομιλία του αργότερα σήμερα στο Peterson Institute of International Affairs στην Ουάσινγκτον θα αναφέρει πως αυτή η διευθέτηση είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων θα συνεχιστεί και ότι η δημοσιονομική πειθαρχία θα τηρηθεί.
«Θα χρειαστεί να συμφωνήσουμε σε μια διευθέτηση μετά το πρόγραμμα, η οποία θα υποστηρίζει τη συνέχιση της εφαρμογής, τα επόμενα χρόνια, των μεταρρυθμίσεων που έχουν υιοθετηθεί, καθώς και τη συνέχιση της ορθής δημοσιονομικής πολιτικής.
Δεν θα είναι όμως ένα μεταμφιεσμένο νέο πρόγραμμα» αναμένεται να υποστηρίξει ο Moscovici, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο αποσπάσματα της ομιλίας που θα εκφωνήσει ο Moscovici.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης