Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Αντέχει τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή; Μια απάντηση στους «εθνικόφρονες» της πεντάρας

tags :
Μιχαλολιάκος: Αντέχει τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή; Μια απάντηση στους «εθνικόφρονες» της πεντάρας
Μιχαλολιάκος: Αντέχει τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή; Μια απάντηση στους «εθνικόφρονες» της πεντάρας
Όταν τον Οκτώβριο του 2013, τα δελτία ειδήσεων του διεφθαρμένου συστήματος μας έδειχναν με τις χειροπέδες στα χέρια, οι «εθνικόφρονες» της πεντάρας πανηγύριζαν.
Πίστευαν ότι τελειώσαμε, αφού η καλή και καθώς πρέπει αστική τους νοοτροπία δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν να επιβιώσει ένα πολιτικό Κίνημα μετά από ένα τόσο ολοκληρωτικό και βάναυσο μιντιακό λιντσάρισμα!
Ένα λιντσάρισμα, που συνεχίστηκε και συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας με δύο τρόπους.
Ο ένας είναι η λάσπη και ο άλλος η σιωπή.
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την Μεγάλη Θρησκευτική Εορτή του Λαού μας.
Και όπως συνηθίζεται, αλλά πέρα από την συνήθεια για εμάς ήταν και είναι χρέος αποστείλαμε στα ΜΜΕ ένα μήνυμα Αναστάσιμο και χωρίς έκπληξη διαπιστώσαμε ότι και οι φυλλάδες, οι οποίες παριστάνουν τις «πατριωτικές», δημοσίευσαν τα μηνύματα όλων των πολιτικών αρχηγών και του Λεβέντη, ακόμη και του Κουτσούμπα, αλλά όχι της Χρυσής Αυγής.
Τι να κάνουν τα παιδιά, «εθνικόφρονες» είναι, συνηθισμένοι να σιτίζονται από το «γκοβέρνο» και το μεροκάματό τους βγάζουν...
Λίγες ημέρες μετά είχαμε την συνάντηση του θλιβερού Κοτζιά με τον Δημητρόφ και για το θέμα αυτό φυσικά έκανα την εξής δήλωση: Ο εθνικός κατήφορος συνεχίζεται. Από το «Gorna Makedonija» περάσαμε στο «Upper Macedonia».
Από τον Άννα στον Καϊάφα!
Δεν είναι μόνος του όμως ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον εθνικό κατήφορο.
Δίπλα του και η Νέα Δημοκρατία που δηλώνει ότι θα σεβαστεί την διεθνή συμφωνία.
Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την θέση της: Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια!» Και πάλι η δήλωση αυτή ούτε γράφτηκε στις εφημερίδες, ούτε παρουσιάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πότε σιωπή και πότε λάσπη

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα γεγονός τραγικό, το ηρωικό τέλος ενός Γενναίου του Έθνους μας, για το οποίο επίσης εξέφρασα με δήλωσή μου την θέση του Κινήματός μας. Καμία πολιτική αιχμή στο μήνυμα και πάλι όμως, οι «εθνικόφρονες» της πεντάρας έθαψαν την δήλωση, δήλωση όχι δική μου, προσωπική, αλλά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και αυτό την ίδια στιγμή που προέβαλαν τις δηλώσεις ακόμη και προέδρων κομμάτων, τα οποία σήμερα είναι ανύπαρκτα όπως το «ΠΟΤΑΜΙ» του Σταύρου Θεοδωράκη, που έχει προσχωρήσει στο κόμμα της Φώφης Γεννηματά!
Η δήλωσή μου για τον ηρωικό Σμηναγό που πέρασε στην Αθανασία είχε ως εξής: «Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, την οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, τιμώντας τους ανθρώπους του καθήκοντος που δίνουν καθημερινά την μάχη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας».
Ίσως να τους ενόχλησε η αναφορά μου στους ανθρώπους του καθήκοντος που δίνουν την μάχη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας...
Γιατί αυτοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο, καθημερινά ξεπουλάνε την Πατρίδα και τα Ιδανικά της!
Πότε σιωπή και πότε λάσπη.
Έξι χρόνια στη Βουλή, πέντε χρόνια σκληρών διώξεων με δολοφονίες, φυλακίσεις, με μία δίκη που έστησε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!
Οι επαγγελματίες «εθνικόφρονες» πρέπει να βγάλουν το μεροκάματο τους
Οι «εθνικόφρονες» της πεντάρας όμως δεν λένε να το βάλουν κάτω.
Πρόσφατα, προσπαθούν γράφοντας ατέλειωτες ανοησίες να στήσουν κόμματα και παρατάξεις τα οποία δήθεν θα στερήσουν πολιτική ισχύ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το δοκίμασαν και στο παρελθόν και απέτυχαν, όπως θα αποτύχουν και στο μέλλον. Στο παρελθόν για όσους δεν θυμούνται κάθε λίγο και λιγάκι έλεγαν ότι διασπάται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αφορμή γεγονότα πολιτικά ασήμαντα για την πάντοτε δυνατή και ενωμένη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προσπαθούσαν να πούνε ότι διαλυόμαστε.
Δεν επέτυχαν τίποτε και ούτε πρόκειται να πετύχουν τίποτε.
Αντέχουμε και την λάσπη τους και την συνωμοσία της σιωπής τους και άδικα χάνουν τον καιρό τους, αλλά βέβαια οι «εθνικόφρονες» αυτοί που δήθεν ενδιαφέρονται για την Πατρίδα, για τα εθνικά θέματα, για την ιστορία, οι «εθνικόφρονες» της πεντάρας, οι επαγγελματίες «εθνικόφρονες» πρέπει να βγάλουν το μεροκάματό τους...
Και το μεροκάματό τους κινδυνεύει σοβαρά από την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυνατή δεν έχουν λόγο υπάρξεως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης