Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

LIDL Ελλάς: Βοηθάμε τους νέους να σταθούν ψηλότερα

tags :
LIDL Ελλάς: Βοηθάμε τους νέους να σταθούν ψηλότερα
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας
H LIDL Ελλάς διευρύνοντας το πρόγραμμα εταιρικής της υπευθυνότητας, στηρίζει για πρώτη χρονιά την Εθνική Λυρική Σκηνή και χορηγεί μέρος των κοινωνικών προγραμμάτων, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια μουσικής, μουσικού θεάτρου και καλλιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνονται για παιδιά και εφήβους.
Τα προγράμματα παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό δράσεις καλλιτεχνικής καινοτομίας με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας και της δημιουργικής συμμετοχικής μάθησης για παιδιά, εφήβους, νέους, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Όλοι μαζί κάνουμε τα πρώτα μας βήματα σαν καλλιτέχνες και μετατρέπουμε την Εθνική Λυρική Σκηνή σε μια σκηνή για εμάς!
Στο ίδιο πλαίσιο στηρίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη MOYSA, τη συμφωνική ορχήστρα νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
H MOYSA αριθμεί 84 μέλη ηλικίας 8 έως 25 ετών από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, το Κιλκίς, τη Λάρισα, την Κοζάνη και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Κύριοι στόχοι της MOYSA είναι να συμβάλλει στην καλλιτεχνική εξέλιξη ταλαντούχων νέων μουσικών μέσα από συναυλίες, συνεργασίες, σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες που αφορούν στην ορχηστρική τέχνη, καθώς και να αναπτύξει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις εντός και εκτός του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Στη Lidl Ελλάς στηρίζουμε τους νέους με υπευθυνότητα όπως κανείς άλλος και τους βοηθάμε να σταθούν ψηλότερα!
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης