Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών ο διάσημος Σουηδός DJ και παραγωγός, Avicii

tags :
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών ο διάσημος Σουηδός DJ και παραγωγός, Avicii
«Έφυγε» πολύ νέος ο Tim Bergling, γνωστός στη μουσική σκηνή ως «Avicii»
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Σουηδός DJ και παραγωγός Tim Bergling, γνωστός στη μουσική σκηνή ως «Avicii»…
Ο Tim βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν, το απόγευμα (τοπική ώρα) της Παρασκευής, 20 Απριλίου 2018, όπως γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου.
Ο εκλιπών είχε αποσυρθεί από live εμφάνιση το 2016, έχοντας επικαλεστεί λόγους υγείας. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων οξεία παγκρεατίτιδα, η οποία οφειλόταν εν μέρει στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Το 2014 είχε προχωρήσει σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και του τυφλού εντέρου.
O Avicii, κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως την Μαντόνα και τους Coldplay.
Στις επιτυχίες του συμπεριλαμβάνονται τα Level, Fade Into Darkness, Wake Me Up, Hey Brother και πιο πρόσφατα το Lonely Together.
Στις επιρροές του Avicii περιλαμβάνονται οι Tiësto, Daft Punk, Laidback Luke, Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Steve Angello και Axwell.
«Πάντοτε είχα κάποια σχέση με την μουσική, καθώς μεγάλωσα με άτομα μεγαλύτερά μου. Όσον αφορά τις μουσικές μου προτιμήσεις, αυτές είναι πολλές, καθώς είχα πολλές επιρροές.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με έχουν επηρεάσει, αλλά πιστεύω πως οι μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου, πέραν του ατζέντη μου, είναι τα παιδιά από τους Swedish House Mafia και ο Eric Prydz, καθώς ήταν οι πρώτοι που με μύησαν στην house μουσική!», είχε πει χαρακτηριστικά ο Avicii, τον Απρίλιος του 2011.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης