Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Παρελθόν αποτελεί για την Deutsche Bank ο John Cryan, νέος CEO ο Christian Sewing

tags :
Reuters: Παρελθόν αποτελεί για την Deutsche Bank ο John Cryan, νέος CEO ο Christian Sewing
Η ανακοίνωση της Deutsche Bank ήταν λιτή και ανέφερε ότι ο Christian Sewing ορίστηκε ομόφωνα γενικός διευθυντής ωστόσο η απόφαση έχει προκαλέσει αντιδράσεις 
Στην αντικατάσταση του διευθύνοντα συμβούλου της Deutsche Bank John Cryan, με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε το Δ.Σ της Γερμανικής τράπεζας με τον διορισμό του Christian Sewing.
Απόφαση για την οποία η Γερμανική τράπεζα δήλωσε πως ήταν "ομόφωνη", χωρίς να δίνεται περισσότερη λεπτομέρεια στη διαδικασία ή τον τρόπο ψηφοφορίας γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της τράπεζας.
Σύμφωνα με το Reuters, στις 8 Απριλίου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Paul Achleitner, κάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας σε μια ταχεία τηλεφωνική συνδιάσκεψη για να ληφθούν τρεις σημαντικές αποφάσεις: Να προχωρήσει σε απομάκρυνση του John Cryan, να ψηφίσει την αντικατάσταση του από τον Christian Sewing και να προτείνει δυο αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους.
Παρότι υπήρξαν αρκετές αρνητικές ψήφοι αναφορικά με την αντικατάσταση του John Cryan, από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο, και των επενδυτών η πλειοψηφία του Δ.Σ της τράπεζας ενέκρινε την αλλαγή σκυταλης στην ηγεσία της γερμανικής τράπεζας η οποία συνεχίζει να καταγράφει απώλειες ενώ η μετοχή της είναι στα χαμηλότερα επίπεδα.
Η ανακοίνωση πάντως της Deutsche Bank ήταν λιτή και ανέφερε ότι «ο Christian Sewing ορίστηκε ομόφωνα γενικός διευθυντής»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης