Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές Μαξίμου: Περιμένουμε από τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές περί χυδαιοτήτων

Πηγές Μαξίμου: Περιμένουμε από τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές περί χυδαιοτήτων
Τι ανέφεραν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δημοσίευμα για την ύπαρξη offshore εταιρείας που φέρεται να χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
«Περιμένουμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές περί χυδαιοτήτων και προσωπικών επιθέσεων», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento αναφορικά με την ύπαρξη offshore εταιρείας που φέρεται να χρηματοδοτεί τόσο τις επιχειρήσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, όσο και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Ειδικότερα, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τόνισαν πως «περιμένουμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές περί χυδαιοτήτων και προσωπικών επιθέσεων.
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της offshore που φέρεται να χρηματοδοτεί τόσο την εταιρία της συζύγου του όσο και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα;».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ , αναφέροντας ότι «το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento αναφορικά με την ύπαρξη offshore εταιρείας που φέρεται να χρηματοδοτεί τόσο τις επιχειρήσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, όσο και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, προκαλεί αμείλικτα ερωτήματα», υπενθυμίζοντας ότι ο άλλος συνεταίρος της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ελέγχεται από την ελληνική Δικαιοσύνη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ζητώντας από τον Κ. Μητσοτάκη να απαντήσει σήμερα ποιος είναι ο κρυφός χρηματοδότης της συζύγου του και του Πρώτου Θέματος,  και γιατί κρύβεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης